Thursday, February 14, 2013

Our 2nd Anniversary

15 February 2013
Salam Jumaat yang penuh barakah
Wah tak sangka,tahun ni genaplah 2 tahun kami melayari bahtera perkahwinan.Alhamdulillah,aku bukan sahaja diberikan suami yang sangat penyabar & sweet (ececeh ) malah aku turut bersyukur kerana aku mempunyai sebuah keluarga baru yang cukup penyayang dan cukup sporting terhadap menantunya.
Hari² yg dilalui cukup bermakna & cukup indah,walaupun ada naik turun nya sepanjang perkahwinan kami.
Org kata 2 tahun ni,masih baru lagi...masih byk yang perlu di lalui.
Insyaallah,akan aku jaga perkahwinan ini dan aku sentiasa berdoa semoga hubungan kami kekal hingga ke syurga.Amin~

Sempena anniversary ni,tak sah kalau takde kek red velvet,sebenarnya bukan sebab anniversary ,tapi sbb memang teringin mkn cream cheese yg lemak berkrim tuh.. tapi gamba tak cantik mana sebab snap pakai phone sahaja.tgh2 malam tadi lak tu snap gambo...sbb ada org tu tak sabar nak potong kek dah..hehe


Semoga hubungan kita kekal hingga ke syurga.Amin