Thursday, March 14, 2013

Jelly Bunny Shoes

Assalamualaikum
Baru² ni terlihat instagram kwn masa study dulu..tertarik dgn gambar kasutnya yg sangat COMEL.
Pastu nampak lak hashtag Jelly Bunny..apa lagi terus la aku google..hihi..mcm stalker lak aku ni..
Papepun..mmg tertarik sgt² dengan kasut dia.tak percaya jom tengok gambar Jelly Bunny nih.
pic from Fb Jelly Bunny

pic from Fb Jelly Bunny
Rupa²nya kedai kasut ni dah bertapak agak lama,cawangan utama di KLCC (sebelah Isetan)
Cawangan yang lain Mid Valley,One Utama.Dengar kata ada di Sunway Pyramid,aku tak perasan ada di mana.
Owh,btw harga range from rm29-rm99 (yg rm99 ni aku rasa cam tak berbaloi beli :p) tapi mostly harga dia rm29-rm39 sahaja.
Okay,ini lah hasil rembatan aku..kui kui..laki aku layan je la perangai bini sorang dia ni.
comel kan bag dia
suka sangat yg pink ni.alhamdulillah dpt gak
actually nak cari color yg jernih or biru pekat..tapi byk color/size habis
hubs kata,tu yg purple tuh perut muncit ke?bukanlahh..lutut..konon nak artistic shoot :p
Buat masa sekarang,sepanjang aku pakai agak selesa & tak melecet.alhamdulillah berbaloi beli ;)

Friday, March 8, 2013

Rose rose i love u~

Assalamualaikum
alhamdulillah,beberapa minggu lepas aku & hubs membuat sesi hunting lens...hehe..siang malam pagi petang survey lens camera.
Insyaallah jika ada rezeki lebih,aku & hubs akan update brg2 camera kami setiap tahun.
.yelah,cari mkn dgn brg2 kamera ni juga...mesti kena sentiasa update ,paling kurang pun tambah sebiji lens

Gambar rose yang aku shoot ni menggunakan lens baru,wahh..dah jatuh cinta dgn hasilnya,sekarang bila time kerja excited je nak pakai lens ni ..ada masa nanti nak buat kek or cookies lak,boleh try shoot guna lens ni=)
ni pula gambar timtam yg latest menggunakan lens yg baru.budak takut mandi

Okay,jom cerita pasal kerjaku pula yg kadang2 indah,kdg2 sakitnya hati..huhu

Sekarang ni alhamdulillah, job yg datang boleh tahan,ni pun baru balik dari perak shooting kat sana 2 hari berturut²..pastu rabu lepas shoot majlis belah KL pula.
Actually baru2 ni aku berdepan dengan 'the worst bride ever'
haha,kejamnya ayat aku
tapi memang,first time aku jumpa pengantin mcm ni.
bayangkan sepanjang2 waktu dia di makeup oleh makeup artist,mulut dia tanpa henti mengumpat.
pastu suka marah2 org sekeliling dia,ada je yang tak kena.
tapi bila majlis start,terus transform..dari bengis jadi lemah lembut..senyum pun malu2..haish,mcm2 org ada kat dunia ni..sabar je la
takpelah,nak cite panjang wat tambah dosa je kan.kuikui

Insyaallah,dalam bulan ni aku nak try wat sugar cookies,kalau menjadi boleh lah update dlm blog nanti ye
okay,nite2..Assalamualaikum