Tuesday, September 17, 2013

Avillion,Port Dickson

Assalamualaikum
Baru2 ni kami ke Avillion ,Pd..bukan bercuti,tapi ada shooting.Tempat dia cantik sgt2..nak share pic tak banyak,ye la kita busy shoot video,sampai terlupa nak snap gambar.Nasib baik lah ada 2-3keping ambil gambar.Selebihnya hubs ambil pakai phone
Anyway,teringin nak duk sini,semalam pun jadi lah.Tapi harga dia mahal yang amat..mcm mana la rakyat kita boleh duduk sini ye,byk betul org Malaysia ni yang kaya2 .Insyaallah ada rezeki lebih boleh lah celebrate anniversary kat sini...^_^

ni family & friends pengantin

Subhanallah,cantik kan


Pelita di kala senja

our 2nd time shoot Chinese wedding


No comments:

Post a Comment