Monday, December 9, 2013

My gemfire

Assalamualaikum
Alhamdulillah kita dah masuk minggu ke 2 dalam bulan December.
Perkembangan kami suami isteri masih lagi busy membuat semua kerja dalam satu masa,bukan takde list or jadual...kdg2 disebabkan sesuatu,habis seharian kerja tertangguh...takpe dugaan tu..hope kami dapat melalui nya dengan sabar.
Hari ni nak share pokok bunga ku..sebenarnya dia da lebat berbunga kat depan rumah tu..tak susah nak jaga...nak lak skang asik ujan cerah ujan cerah...tak payah siram lagi galak membunga..
gambar yg aku tunjuk ni dia baru nak membesar...sekarang mcm2 kaler ada..cuma tak menyempat nak ambil pic je :p

ni anak pokok tomato,bukan gemfire :p

ni masa dia first berbunga..bestnye tgk

actually gemfire ni ada 3 color :putih,pink cair & pink pekat..tapi yg naik dulu pink pekat




ni pula pic yg ku google di internet bila dia galak berbunga

cantik kan ..nmpknya pokok ni pun kena bagi org sebelum pindah =(

No comments:

Post a Comment