Wednesday, May 30, 2012

Hi Seoul

As salam,
Rasa lamanya tak update blog ni...lepas pulang dari Korea,kerja pulak bertimbun..jadi terpaksa hold sementara update blog..
Insyaallah esok akan gerak ke Kuching pula..tergendala lagi nak habiskan cerita pasal Perth.
Ok,hari ni nak share sedikit gambar sepanjang berada di Seoul,Korea.







Insyaallah,dah selesai part Perth,aku akan menyusul cerita pasal Korea pula...huhu,lambatnya nak menghapdate.

2 comments:

  1. Salam Hannani..
    wow bestnye pegi Seoul pulak.. tak sabar nak tunggu citer lg. mmg minat travel yer? :)

    ReplyDelete
  2. Wasalam..hi Kak Umi..hehe..ha'a...sejak dah kahwin ni minat lak travel..sementara berdua je ni boleh la melihat negara org..insyaallah ada rezeki nk dtg perth balik.haritu tak puas berjalan:)

    ReplyDelete