Saturday, October 20, 2012

Makan fwee ^_^

As salam
Selesai jln2 di Araluen,ptg tu kami ke rumah Kak Umi(blogger yang menetap di Perth).Otw nak dtg tu kami disajikan dgn pelangi yg sangat cantik,before ni aku ada up kat blog gambar pelangi tu.Asyik melihat pelangi,sedar2 dah sampai.
Sampai disana kami dihidangkan dgn pelbagai juadah,sambil2 borak dan makan,seronok pula melihat Kymba,kucing peliharaan kak Umi yang sgt manja.tapi Kymba ni baik,org makan dia tak kaco,dia tengokk je..hehe.
Terima kasih Kak Umi kerana melayan kerenah kami,siap buat lawatan rumah lagi..sonok tengok pokok lemon berbuah,pokok bunga yg merimbun..terdetik dalam hati,sonoknya kalau dapat tinggal kat sini.
Jom tengok juadah kak Umi & suami sediakan..kalau duk ingat boleh berbunyi perut



tercerah lak pic ni,btw cantik pinggan2 kak umi..corelle u~ ;)

close up sikit

butter rice
rosemary chicken

kak umi kata,yiyi kalau amek gambar suka buat peace =)

haa,ni la watak fofular

gebu je tengok

ni la saiz kymba,beso sungguh..tp gambar blur sikit sbb kymba goyang kepala..hihi..bju merah tu anak kak umi yang sulung:)


Dah balik baru teringat,alahai sygnye..lupa amek gambar pokok lemon & bunga2 di halaman rumah k Umi yang rancak berbunga,tak dpt nak tayang kat blog.
Nak balik tu,kak Umi siap tapaukan makanan bawak balik,wah..murah rezeki kami..jimat takyah beli makanan dah..:D:D
Thank you so much Kak Umi & family melayan kami,insyaallah ada rezeki di masa akan dtg kita ketemu lagi =)

Assalam

No comments:

Post a Comment