Thursday, October 4, 2012

salam & good morning!

The Ancient Empire
As salam
Awal aku bersiaran hari ini,jam menunjukkan pukul 6 am,tapi disini matahari dah mula menjenguk keluar,seperti pukul 7am di Malaysia.rasa sedih pula,lagi 2 hari lagi mau pulang..percutian hampir 2 minggu rasa sekejap sgt.if family ku tanya,tak jemu lagi? x jemu lagiiii..huwaaa..dah 3 kali dtg tak reti jemu,maulah kena migrate kan..huhu.
balik ni insyaallah aku akan buat review penuh roadtrip Kattaning-Albany-Denmark-Walpole
btw,pic ini di ambil di The Ancient Empire,lepas layan gayat tree top walk,bolehlah jln2 disebelahnya,pokok2 besar yg mempunyai banyak sejarah.Pokok dalam gambar ini telah dimakan fungus,sebab tu rupa dia jadi camtu

Ok,harini mau ke Fremantle lagi,maklumlah Jumaatkan...tgh pening memikirkan mana hubs nak solat jumaat senang..hmm,nak kena google jap lagi

salam

No comments:

Post a Comment