Monday, June 10, 2013

Aviation Heritage Museum,Perth

Assalamualaikum
Kali ni nak cite pasal Aviation Museum di Perth
Akhirnya dpt juga kami ke sini,asyik ter 'cross' dari list sebab last minute mesti tak sempat
Tempat ni not bad,terutama kepada penggemar kapal torobang...museum ni juga sesuai untuk anak2.
Museum ni actually hubs yang nak pergi,dah alang2 mmg kami pergi kali ni dah taktau nak wat ape:p
Cuma yang aku google sebelum ni katanya free,tapi masa kami pergi dah kena bayar
Rasanya 10aud per entry.Tapi mmg worth it
Pakcik2 yang jaga situ semua pesara,diorang siap cerita pernah sampai Johor,Penang,Ipoh.macam jumpa kawan lama lak borak ngan pakcik2 nih.
Ada kapal yang kita boleh  masuk & ada gak butang yg boleh tekan2.bagi yg minat mende camni mau dekat sejam baru keluar.Hubs kena paksa baru dia nak keluar:P
ada banyak gambar tp tahap kemalasan menggunung..heheh
Ok jom layan gambar



ni enjin kapal kot?

suka yang ni :D

yg ni lak nampak je kecik,tapi masa tgk depan mata sgt la besar


ada dua building museum ni,yg gambar ni building ke 2


No comments:

Post a Comment