Sunday, June 9, 2013

Rumah yang sunyi~

Assalamualaikum
Cite tentang red velvet tak habis lagi..hihi..harini baru nak upload gambar camne rupa dia kat dalam.
Itupun camera dah habis bateri,lupa nak charge!>_< so bercampur2 lah gambar handphone dgn slr
Dua minggu lepas kami bawa kek ni ke Teluk Intan,suka mak tengok.semua puji sedap..yay!alhamdulillah.

Tapi selepas seminggu kami duduk sana,sampai la masa nak balik tiba2 mak dan ayah decide nak turun kl juga.so meriah lah kami sepanjang minggu lepas.
Sempat melawat sedara mara ayah yang ada kat sini.Tiap2 malam ada je aktiviti..main tangkap gambar banyak2 pastu edit guna perfect360..sukala mak bila kena makeup 'digital' kuikui...hubby lak ambil gambar ayah pastu makeup kan tebal2 guna perfect360.ketawa berdekah2 la satu rumah bila tengok.kuikui

Taktau nak buat apa,on Wii..ramai2 main bowling.malam yg sunyi jadi meriah dek kiteorg..nasib baik la rumah kami ni depan pokok2..kalau depan belakang ada rumah konfem org tensen dgr kami bising :P

Now diorang dah balik jadi sunyi,tinggal berdua balik.sobsob..bosan2 nasib baik ada wechat..hubs on dapat la babai2 diorang.Nampak la kakak,ayah,mak tengah minum malam..si kecik sorang tu pukul 9pm dah tido,kalau kami ada,selagi kami tak tido dia pun taknak tido.mak siap tanya bila nak dtg..Insyaallah ada rezeki dtg lagi :)

Gambar ciput je,membebel byk:p
tgk la lilin2 semua dah tak lurus..keje si kecik duk main patah2 kan..ni je la lilin yg terselamat :p

hadiah mak tahun ni blouse kaler orange+grey..bila kata nak amek gambar terus mak salin pakai baju baru..haha

ni pakai handphone hubby tlg ambilkan

kalau nak nampak potongan cantik,guna pisau tajam yg dah dicelup air suam.lap baru potong..ni sebab si kecil nak potong.takleh pisau betul..kuikui



2 comments:

  1. Salam Hannani,
    Wah terliur betul tengok kek RV tu siap layer2 lagi nih.. bilalah dpt merasa kek yang Hannani buat hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Kak Umi
      Mmg sedap ikut resepi ni.nanti sy edit balik bagi link dedolu..
      Insyaallah if Kak Umi balik bercuti nanti bolehla sy buatkan.takpun tggu kami bercuti kat sana kita buat sesame..kuikui..alamak tgk gambar kek lama2 rasa nak pekena red velvet lak..mana nak cari nih:p

      Delete