Friday, June 8, 2012

6.6.2012

As salam,
Lama tak update blog disebabkan kesibukan yang melampau..alhamdulillah harini dapat gak jenguk² sedikit.
Kerja yang menimbun menyebabkan aku nak balik kg pun tak sempat...if family aku senang nak melawat sebab area Kl je,cuma keluarga mentua selalu tanya bila nak pulang..akhirnya hari Rabu yang lepas tertunai lah hajat dihati nak pulang ke Teluk Intan.

Actually sebelum kami ke Korea,date dah dekat sangat dengan birthday mak mentua.tapi masa tu tak sempat nak balik,just wish di telefon sahaja...bila ada peluang nak balik ni,sempat juga la buat cupcake utk mak..buat yang simple² saja..resepi aku guna resepi rainbow cake haritu.

tak sempat nak amek gambar,snap dalam kereta je :p



Alang2 balik tu,semua souvenir dari Korea & Kuching aku bawak balik..bukan main seronok diorang..terutama kakak ipar & mak mentua..yelah,brg² korea ni kalau shopping mmg byk barang perempuan..brooch,gelang,baju..semua aku bawak balik..seronok tgk gelagat diorang.

Untuk anak buah aku,kami beli sepasang track suit .Track suit ni rupa dia ala² track suit Kim Joo Won pakai(cerita secret garden)...tapi mcm terbesar sikit la pulak..kuikui..haa,ni la rupa si kecik nih bila pakai

si kecik ni bukan main nakal ye,tgk la gigi depan tu semua dah hilang..haha
ni la kim joo won..kuikui
okay sampai sini sahaja dulu..insyaallah perth ada lagi satu je entry..lepas ni boleh sambung bab korea lak..yey

2 comments:

  1. Salam Hannani..
    wahh cantiknya cupcake. mmg kreatif lah :)
    budak kecik tu pun ada ala2 hero korea.. dah besar nanti bole la pegi audition berlakon kat sana :D

    ReplyDelete
  2. Wasalam Kak Umi...yeke?alhamdulillah..buat simple2 je..hehe
    haha,dah mcm hero korea ye?? maknya siap nak buat pakaian beragam kat sekolah nanti

    ReplyDelete