Saturday, July 21, 2012

Video travel korea lak ^^

Okay,haritu dah share video di perth.now nak share video masa travel kat korea lak yer.
Alang2 dah rajn ngadap pc,sekali harung edit video korea ..kalau tak mau nye berbulan baru nak sentuh.
Sebenarnya aku dah ada storyboard sebelum ke korea,semua idea dah berlegar dalam fikiran..tp al-maklumlah ..bila dah sampai,excited terlebih..semua idea hilang entah ke mana...jadi main shoot jer lah apa yang ada..ditambah lak mengah naik turun tangga diorang yang tinggi tuh..lagi laa hilang idea.
Papepun enjoy the video ^_^

both video perth and korea dalam bentuk HD..tapi aku taktau camne nak ubah dalam blogspot ni..to see clear version boleh ke youtube Thebeehuntstudio yer

Hari ni hari ke 2 berpuasa..semalam aku buat nasi kuning,kari ayam & coconut brownies.pasni akan cuba berusaha mengambil gambar selepas masak...pose2 ni selesai masak terus terbaring..ada malashh la pulak..kuikui

ok,assalamualaikum

No comments:

Post a Comment