Thursday, July 5, 2012

Salam Nisfu Syaaban

Salam Nisfu Syaaban kepada umat Islam semua.
Hari ini duk godek² kerja editing,terjumpa pic pergi Sarawak haritu..rindu lak nak tgk orang utan..kuikui
Beautiful Sarwak

2 comments:

  1. Salam Hannani,
    cantik2lah gambar tu. boleh k umi tahu pakai kamera jenis apa ya. k umi pun ingat nak beli kamera dlsr ni tp tak sure brand apa yg bagus. tu pk2 better tanya yg pro mcm Hannani :)

    ReplyDelete
  2. Wasalam wbt
    terima kasih kak Umi..ish takde lah pro ..byk lagi kena belajar dgn org.
    saya pun tgh nak belajar pasal food photography..suka tgk blog² org lain :)
    Saya pakai Canon 550D je,selalu pakai lens 50mm..tapi yg saya pakai ni lens lama,manual lens..susah sikit nak fokusnya..kuikui
    kat pasaran sekarang lens baru 50mm rm250..camera 550d lak sekarang dlm 2ribu lebih kot

    ReplyDelete