Thursday, September 27, 2012

Piccas of the day

As salam wbt,
Alhamdulillah,sonoknyeee dapat sampai perth..hari ini adalah hari ke 3 aku di sini.
Tiga hari hujan turun..tapi kejap2 sahaja,cuma tak tahan angin nya sungguh kuat...ni pun dah demam dah..haha
Terima kasih ku ucapkan kepada kak Umi yang melayan kami dgn pelbagai juadah,semua sedap2.Sonok sangat2 dapat ketemu,selalu borak melalui internet je,skang dah jumpa depan mata.Terima kasih lagi ye kak Umi kerana melayan kami dgn baik sekali..Kenyang sungguh kami malam tu.
Insyaallah balik Malaysia nnti sy upload gambar,pic guna slr sume beso2..nak edit,software takde guna laptop kecik..kuikui

Anyway,ada beberapa keping gambar yg aku mau share,semuanya gambar guna phone je..edit pun guna instagram..;p
tak puas lagi jln2 nih..hehe

the rainbow..2 hari berturut2 nampak rainbow..subhanallah,cantik sgt

tempat kami tgl..ok,boleh muat 4 org

raining day

cantik

my fav flower,tulips..byk 'baring' sebab kena hujan :)

No comments:

Post a Comment