Thursday, February 9, 2012

Day 3 in Perth


Day 3

Harini bangun2,lepas mandi semua aku siapkan breakfast untuk di bawa bersama.Breakfast biasa je,roti & nutella.Hanya untuk mengalas perut yg lapar,hehe.
Perjalanan hari ke 3 ni di antaranya kami ke Kings Park,Cottesloe Beach,Fremantle,University Western Australia.

before jalan²,kami breakfast dulu di Kings Park,picnic bawa roti.

otw to cottesloe beach,nice weather!

angin yg sgt kuat,not sepoi² bahasa

try & error to get best angle

cottesloe beach


with mat salleh yg baru lepas surfing

i love cicerello!

must try







Kami juga sempat melawat University Western Australia..uni ni di suggest sendiri oleh client kami kerana katanya lawa.
Masa aku buat research,mmg takde sentuh langsung pun tempat ni sebagai hotspot untuk pelancong..ikutkan hati malas rasanya nak pergi..tapi memang tak sia-sia kami gagahkan diri ke sana.betul kata tasha..mmg cantik UWA ni.so siapa2 yg melancong ke perth,alang2 dah sampai..why not kita tgk uni diorang pulak mana tahu ada rezeki boleh sambung belajar sana.aman je tengok...xcaye? jom kita tgk gamba..next post maybe tak byk pics sebab kusyuk sgt shooting video client kami kat sana.til then..take care :)








mcm tempat harry potter belajar naik penyapu..hihi

 


hubby with his ex!










No comments:

Post a Comment